Рiдна мова...

Рідна мова, мов спів солов*я -
Як приємно на ній говорити...
Як родина, як мати моя -
Не можливо її не любити!

Як країна душі дорога -
Найкрасивіша в світі цілОму...
Як та Божа любов - без гріха,
Серцю кожному люба й відома!

Рідна мова, то шелест дібров.
То барвінок, що землю встеляє.
Найніжніша із тисячи мов,
Найчистішої єї немає!

Мелодійна, велична, свята.
Світла й сильна, як Господа віра...
Справедлива, як воля Христа.
Дорога, як краплиночка миру!


Рецензии