Дякую всiм...

Дякую всім неприятелям щиро -
Зла не тримаю до вас у душі.
Завжди бажала вам щастя і миру,
Завжди прохала : " Душа, не гріши! "

Злом не знайдеш ти до Бога дороги,
Тільки прощенієм, тільки добром...
Завжди до світла несли мене ноги,
Хоч і наповнене серце гріхом.

Завш у тузі я до неба зверталась,
Бо розуміла - це хрест мій тяжкий...
Так у житті, чомусь, моїм складалось...
Прошу, пробач мені Боже благий!


Рецензии