Дзя чыне з прыгожым носам

1) Побач з табою непрыкметна працякае часу
У тваіх вачах як у балоце поуши увязну
Напяваючы матыў песень беларуса
Хачу злавіць твой погляд і чмокнуть цябе ў вусны

Свет закруціць па поўнай шалёным дзікім танцам
Самую мілую дзяўчыну з Серым-абадранцаў
Я складаю музыку, я не Аркадзь Райкін
Ты паглядзі, на што здольны малы з Первомайки

У што ты верыш тады, калі ты не верыш у Бога?
У лёс ты верыш ? Пачуцці - нейкая хвароба
Я буду паўтараць табе слова ў слова
Спяваю на беларускай хоць не ведаю мовы

Ты прабач за памылкі, бо я пішу карава
Нацiск падвучыцца, і скажу ўсё прама
Пагаворым пра ўсё і віна па гуртку
А калі холадна - аддам табе я сваю куртку

Прыпеў:

Я не быў у Беларусі, і я не ведаю месца
Дзеля цябе я прабегу ад Віцебска да Брэста
I хай памру я па-дурному, я зусiм не цар
Але ўсё ж я прыйду з кветкамі раніцай

З табою мне добра, і на сэрцы лета
Я трапіў, заспявала душа паэта
Твой партрэт цалкам годны месцы ў музеі
Складаючы тэкст я ўсю ноч сядзеў

2) Я на жаль не багаты, і ў мяне няма тачкі
Я твой Лукашэнка, а ты мая бульбачка
Ты мне падабаешся як мядзведзю малінка
Дзеля цябе гатовы рабіць нешта вялікія

І няхай у маёй песні няма сэнсу
Я знайду яго і прынясу табе прынцэсе
Для мяне цікава, для мяне не пытка
Паспрабаваць сябе трохі ў беларускай чыткі

Няхай акцэнт мой для вуха як па шкле нажом
Я ў нейкай меры ўяўляю сябе Каржом
Быць можа гэты трэк разгайдаць залы
Як пампуюць трэкі ўнука партызана

Ты добрая дзяўчына і вельмі разумная
Побач з табой я не адчуваю суму
Я змагу перамагчы, я вазьму гэты бой
Калi ты дасі мне руку і пойдзеш са мной


Рецензии