Te port in suflet si in gind
C H I S I N A U
(mold)
Ma uit in ochii tai ca intro carte,
Citing in ei iubirea ta...
Maicuta clipa neuitata,
Tu imi esti mereu alaturea.
Acelas zambet pur si dulce,
Ma insoteste zi de zi,
C-a in copilaria indepartata...
Te port in suflet ude-as fi.
Cand m-ai adus atunci pe lume,
Un cer senin mi-ai daruit...
Cu Grail tau soptesc anume,
Versul meu pe-acest pamant.
Datorita tie,mama...
Poiezia eu mi-o scriu,
Pentru vatra,pentru neamul...
Ce mii sfant si vesnic viu.
Свидетельство о публикации №118042309583