Ты мий ангыл Западно-Полесский говор
Знаю е и бачу напырод,
Шо окром тыбэ мни ныц ны трэба
Ны полытыка, ны слава, ны народ.
Ты мий ангыл, шо в быди прыходыш
До мынэ у ныпробудным сни.
Всэ ты знаиш, всэ ты роспогодыш,
Ты ек сонцэ в нэбы на высни.
Ты мий ангыл, мни ны трэ просыты
Ныц другого, шо дау Вышший Божэ.
Ек волошка проростае в жыты,
Так и ты в мни проросла так тожэ.
Ты мий ангыл, шо лытив высоко,
Коло зир, якых зовуть Стожары
И крылом махнувшы нынароком,
Зноу ростала в золотэи хмары.
Свидетельство о публикации №118042302262