Вада б хоть свежа

Ля нам тут в пеклі

Русалкі блещут!
7ёркі тешат!
Бо вот в Амерічке
Вжэ j вмесці бесіща.

Ах-яj, РаjСея!
Да мы тя в ребры ж.
Вот ваш люміньчыц
Ны взьмэ ны німыць.

І счас збырэм дічь
І комікс-техТіхк
Усэ запышэ
Про ворогів тьмы.

Ну, шо ж, Русь пнэцьця
Когося неньчыть.
А ны тыхэнько
Ідэ впырэд шызь.

Ну, в нас Сергеев
Замало дэськы:
Шаjгу ш с СібяНін
Да Конь ось власны зь.

Шэ ны понелы
Малпыща дрепськы,
Шо Сам Архангел
Выдэ нас в Альпы сь.

Ось і маjн Кізка
Любіма Сімка
Уж шэпч Волошцы,
Шо разОМ хочэ:

Ну, рушыць в горы.
Да j к Мняв ф каморцы.
Шоб но Егорка ужарВаль Волкаф.

І но Васілько шось вжэ j ны пышэ
Ны в сотовыjі
Ны в элек3чНігСць.

Ну, хто бо прагнэ
Сензар наш взнаты:
То ьж мовка как-та
Вся сь мяхкым знакам-с.

Да. Одным пальцэм
Шуруем (с лямпы ж)
Ось энту оду
Русі высокэj.

І кырызь шкельца,
Шо світыть в бельма,
Далёко j выдно
На піанінцы.

Всэ экономно б.
Усё б но в лоб вам.
Ек мае буты
Дыржы но лупыщ.

Чудноj зараднік
Ведь дажэ в Вацкыль.
І счас аж часык
Куме вуха фсе.

Ітак, дабранач,
Любімы j святы.
Мы прадалжаем
Кілять ва АсТрах ажны до j Анкы ш.

...над проводамы лытыть наш батько ж


Рецензии