Навчайся жити по-Божому

Бог все створив премудро і прекрасним,
Він посилає щедро все і вчасно:
І сонечко, й дощик, і сніг, і вітер;
Дає життя тваринам, людям, квітам.

Він є любов. З любов'ю урожАї
Господь нам, людям, щедро посилає.
Й чекає від людей такОж любові,
Щоб жили чесно, жили на основі

Святої Біблії, на всіх її словах,
Щоб мали в серці ми Господній страх-
Щоб гріх ми відкидали, як сміття,
Й служили Богу по всі дні життя:

З немаючими щоб усим ділились,
Щоб із очей сиріт сльози не лились,
Щоб одинока і стара вдова
Підтримку й допомогу мать могла

Від того, хто в достатку, в кого лишки;
Для бідних щоб робили добрі знижки
На всі продукти, одяг і взуття,
Щоб бідному покращили життя;

Зерно щоб в океан не викидали,
А бідним людям щоб його роздАли;
Щоб приютили в себе сироту
І захистили у суді вдову

Без взяток і корИсті, справедливо;
Щоб нормою було це, а не дивом
І вийнятком одноразОвим у житті -
За це Христос помер був на хресті,

Щоб в Ньому всі: багатий, сирота,
Вдова, а тАкож всяка біднота
Із Богом примирились у Христі-
Через Ісуса Бог гріхи простив,

Щоб стали у Христі ми брати й сестри,
Щоб один одному святу любов ми нЕсли
Й служили один одному усі,
Й булИ єдині в Господі Христі.

Творець - Єдиний! Ми щоб не ділились,
А жить по-Божому, по Біблії навчились
Бажа Господь. А ти бажаєш, друже?
Прийди до Бога - Він в цім допоможе.


Рецензии