Smiley

Smiley has a treacherous soul,
Doesn’t really have a goal,

Doesn’t need he any friends,
Doesn’t care how it ends,

Doesn’t look for different way,
Hasn’t ever saved the day.

Smiley – beautiful disguise
For someone who hates ‘goodbyes’.

10.04.2018


Рецензии