Чом тебе люблю? - Lara Fabian - Je t aime encore

Надихни
На листи --
Вірші скажуть усе за мене.
Мій і твій шляхи
Бог схрестив
В стиглий сніп
Дві долі безіменні сплів.
 
Пригуби,
Як вино,
Це кохання, палке й жадане.
Ти ж мене любив
Вже давно,
Так чому
Ми стрілись лиш недавно?
 
Чом неминуче я гублюсь в тобі?
Чом люблю? Чом в юрбі
Шукають очі нетямуче тінь
Нестримних почуттів?
Тобі назустріч лину стрімголов,
Не боячись забобон,
Щодень я бороню
Свою святу любов,
Немов найбільшу таїну
 
Надихай -
І нехай
Люди скажуть, що божевільні ми.
Бог нас разом звів,
Тож кохай,
Не шукай знаків, просто вір мені.
 
Не шкодуй,
Що літа
Все минають, летять безслідно.
Я ж на тебе жду
Все життя,
Та чому ти став для мене рідним?
 
Чом неминуче я гублюсь в тобі?
Чом люблю? Чом в юрбі
Шукають очі нетямуче тінь
Нестримних почуттів?
Тобі назустріч лину стрімголов,
Не боячись забобон,
Щодень я бороню
Свою святу любов,
Немов найбільшу таїну
 
Нас Бог навіки звів,
Він дві долі разом сплів,
Він віддав мене
Тобі
 
Тож неминуче я гублюсь в тобі,
Тож люблю, тож в юрбі
Щодень я бороню
Свою святу любов,
Немов найбільшу таїну
Від всіх я бороню
Свою святу любов,
Немов найбільшу таїну.
…Люблю…
 


Рецензии