Зурба бала, игит хьуй вун

Зи рик1из лап язва къе шад,
Вилик хва кваз, ... лугьур.
Тир чан хва вун, яшариз вад,
Ругуд тамам хьанва, шукур.

Чун шад я ви гьар са йикъал,
Гуьлуьшан хьуй чил -цав сак1 кьан.
Аллагь рази хьурай, хва вал,
Муьт1уьгъ хьуй ваз, дагълар кьакьан.

Дуьньядилай, багьа я вун!
Лезги чилин хва яз вун къе.
Зурба бала, игит хьуй вун,
Уьмуьр фий ви, бахтлу рекье.
29 октября 2015


Рецензии