Вiн життя дарував

Їй жити, мабуть, не судилось,
Та дарував життя їй Бог...
З небес зіслав Свою їй милість
І скасував лихий підвох.

Гріхом ослабленую волю,
Любов*ю оживотворив...
Її тяжку, недобру долю
На мир й спокій благословив.

Він повернув їй знову сили,
Здоров*я їй відбудував...
Сцілив їй серце, що згубили,
Ті, хто їй смерті побажав.

Їй душу втомлену очистив.
Звільнив від гніву і скорбот...
Він відігнав думки нечисті,
Оборонив від злих істот!


Рецензии