Свiтлiю з тихих радощiв земних
зими зі снігом і весни без снігу,
можливості стару читати книгу,
в якої корінець од віку зник.
Радію дітям, що за ручки йдуть
з прогулянки і гомонять пташино.
Радію, що сусід помив машину
і вирушає у приємну путь.
Я радий, що любов зустріти встиг
і що любов мене зустріти встигла...
Нам Боженько життям дарує крила –
злітати в небо радощів земних...
Свидетельство о публикации №118042001865