Житт ва дорога
Життєва дорога у всіх нас своя.
В життєву дорогу вела мати сина
Й настанови в дорогу життєві дала.
Життєва дорога пішла лабіринтом,
Вона колосила світами його.
Життєва дорога крутилася гвинтом,
Але не збивалась зі шляху свого.
Життєва дорога єдина-єдина.
Вона завжди з нами і ми завжди на ній.
Вона дорога нам, як у лузі калина,
Й вона має безліч заповітів і мрій.
Життєву дорогу самі прокладаєм.
Будуєм мости і заглибини теж.
Чого ще чекати-ми зовсім не знаєм,
Бо життєва дорога пролягає без меж.
19.04.2018 р.
Свидетельство о публикации №118041909614