Не тривожся

Вникай у себе і в науку,
У Боже Слово ти вникай,
Роздумуй про Господні муки,
Про життя вічне, вічний рай.

Ти викинь страх, переживання,
Всю гірку заздрість, метушню.
Віддай все Богу без вагання
Й прийми від Нього чистоту,

Небесний мир і Божий спокій-
Все міцно Бог трима в руках.
Господній розум надвисокий-
Бог знає що, куди і як

Розставить треба. Не тривожся.
Довірся Господу у всім.
Належно в Господі поводься,
У всьому радься завжди з Ним.

Не фантазуй і не придумуй
Ще неіснуючих проблем.
Язик "загнузданим" утримуй,
Щоб він не погубив тебе.

Язик- то зло, зло беззупинне,
Смертельна є отрута в нім.
Через язик багато гинуть-
Запалюється від геєнни він.

Наповнюй серце Живим Словом
І Святим Духом наповняйсь.
Стій на міцній Божій основі.
У Божі руки ввесь віддайсь.


Рецензии