Кохане мiсто

Це місто мрій – славетні Суми.
Пісні, веселощі , кураж…
Свята, паради, срібні  сурми,
Флешмоби, квести ,  вернісаж.

Фонтани, парки, бані  храмів…
Тут особливо плине час…
Нові квартали - орігамі
В намисті світлових прикрас.

Соборна. Голуби . Шевченко…
Театри з крилами афіш.
Скарби у сумці   Воскресенки…
Графіті  підворітніх  ніш.

Тінь голки на «Мануфактурі».
Гул стадіонівських орбіт.
Кохання камінь в білих мурах
До себе тягне мов магніт.


Рецензии