Радуйся!
Радуйся в поле созревшему хлебу,
Радуйся каплям дождя на ладошке,
Радуйся яркому свету в окошке!
Радуйся каждой бесценной минутке,
Радуйся доброй приветливой шутке,
Радуйся звёздам тёмною ночью,
Радуйся жизни, в душе и воочью!
Радуйся!
Свидетельство о публикации №118041906393