ПОРТ
Прийшла я на причал.
Колысь,в далек! вже роки,
Тут батько працював.
Я батька бачила зр!дка,
Та майже раз один,
Та маю до Дн!пра любов
Саме таку,як в!н .
Тут хвил! с!ро-син!
! хмари понад ним.
Пливуть в!ки,не зм!ниться
Дорога в р!дний д!м !
Коли мене не стане вже,
Приходьте,д!ти, в порт .
З душ! вс! зморшки змиете,
В!дчуете комфорт !
! хороше,! затишно
Вам стане на душ!
Змал!ються неправдоньки ,
Що люди завдали !
18.04.18г Запорожье порт Ленина
Свидетельство о публикации №118041809409