Холодний ранок

Холодний ранок - зазирає осінь,
І вітер ліс захоплює в полон.
Але душа тепла і сонця просить,
Бо літо бабине - неначе сон.

Сіріють трави - зеленіє поле,
Став різнокольоровим стиглий ліс...
Повітря легке,чисте, прохололе...
Везе дарунків осінь повний віз.


Рецензии