Вiщий сон
Я бачив слід кривавий
між заходом і сходом...
На тілі України
цей слід проступить згодом.
Мій сон – зловісна хмара:
не хочу віщувати!
Хай щастя хазяйнує
гостинно, біля хати.
Наш спільний розум бродить
на заході та сході!
А сонячне проміння –
однакове в природі.
Повинна панувати
довіра, рідний брате,
Тоді країна раєм
не забариться стати.
2005 р.
Свидетельство о публикации №118041708104