секрет
Лиш вам.По секрету...
Ви тільки нікому про це не кажіть.
Нехай пропонують корону,карету,
хоч пів-королівства - будь-ласка,мовчіть!
І навіть якщо вам
підсунуть принцесу
у сукні,панчохах і білій фаті,
і песика в стадії сильного стресу,
бо вставили зубки йому золоті...
Коня у попоні,
Слона на газоні,
і білий,немов молоко,лімузин...
Дозвольте на вухо... Лиш так,
щоб нікому!
ніде -нічичирк.Щоб ніхто.Ні один!
Мовчіть,наче риба
в льодах Антарктиди:
нікому...Лиш Вам,щоб хто інший
не взнав,
що я закохався
без тями у Ліду
і вже на асфальті про це
написав...
А щоб здогадалась,
кого їй шукати,
під білими буквами"Ліда,ай лав!"
адресу, мобільний,
і розмір зарплати
червоною фарбою
чітко додав.
Свидетельство о публикации №118041703749
На Манжетах Вишиванки 17.04.2018 14:21 Заявить о нарушении