НА Аа ШИ - НА Аа - ШИ!!!

СЪЛО ОО ВО -  НА Аа ШИ!!!... -  ОО БЪ  ЕД ИН  Яя ЕТ!!!... -

   -  НИ Ии ТИ(И) -  ТЪРё ЁХ -  СЪ ТЪРЕ ЕЛ!!!(Ш)...              (ШИ)

   -  НА Аа!!!... -                (НА Аа)

   -  Ии иИ - ТИ ШИ НА Аа!!!... - НА Аа СЪ ТУ ПА ЕТ!!!... -

   -  Ии иИ - МИ ИР!!!... - Ии иИ -  КЪРА СО ТА - КЪРА Аа - СО ОО - ТА Аа!!!... -

      ТА

      P.S

      Аа -  НАЧАЛА(А)  ВЪ  ТЕБЕ(а)

      ТА -  ГЪРЯДУ ЩЕЕ

      ОО -  ЛУЧЕНИЕ(О)  БОГА  ВО  ВЪСЕ  МЕ ЕР НО ООСЬ ТИ

      СО -  СО ЕД ИН ЕНЬ ИЕ

    КЪРА -  СЪВЕТА(РА)  КО ОН  ЦЕ ЕН ТЪРА АТ(КЪ)


Рецензии