Кохай мене
Пестливими словами
Розкрий той світ,
Що лагідно беріг.
Так впевнено роками і віками
До мене йшов крізь тисячі доріг.
Закрий мене...
Від горя та негоди
Я захисту чекаю,
Поможи!
Мій мрійнику, нехай твоя свобода
Летить птахами ніжно до душі.
Зігрій мене...
Розкритиму вітрила,
Й назустріч полечу
До наших мрій!
Єдиний мій, дарую тобі силу!
Кохай мене! Тепер ти тільки мій!
Свидетельство о публикации №118041710771
Зруйнований в кінець.
Вірші прекрасні, ось
Душею я українець))
Люблю тебя , Я
Валентина Сердечко Окулова 01.04.2019 19:25 Заявить о нарушении