Ахьмаде Ахмаду на чеченском языке
Ахьмаде
Къамел,
Нагахь санна,
Дашал деза дош
Долуш и дацахь,
Нохчийн къомах лозуш,
Детталуш, кийрахь дог хьан дацахь,
Къа меле дерзош,
Нохчийн къам ц1адерзош,
Нохчийн къонахчу стеган
къамел и дацахь,
Къамел
Ахьмаде
Ма де ахь.
Свидетельство о публикации №118041606120