ТЪРУ УД - НО ОО!!!

НИ Ии ТИ!!!(И) - ТЪВЕ ЕР ДИ!!!(Т)...               

   -  ПЪРИ ВО ОО ДЯ ЯТ -  ВЪ - ДЪВИ ЖЕ ЕНИ ИЕ!!!... -       (ТИ)

   -  НИ Ии - ТИ!!!... - НА АМ - ВЪРЕ Ее МЯ Яя - ДА ЮТ!!!... -        (НИ Ии)

Ии иИ - РА АЗ  ДЪВИ ГА АЯ - ПЪРО ОС ТЪРА АН - СЪ -  ТЪВО!!!(СА)... -     (СА Аа)

   -  СА Аа МИ - МИ Ии РЫ Ыы - иИ Ии - Ми иИ Ры ыЫ - СО ОЗ ДА ЮТ!!!... -

УЮ ЮТ - НО ОО!!!... -  ую юТ - Но оо!!!...

   -  Ии иИ - ТА АМ - иИ Ии -  Ту уТ!!!... -

    УТ

... ... ...

НО ОО ША - ВЪСЕ ЕГ ДА Аа!!!... -  ПО ОО -  ТЕ БЕ Ее!!!... -

   -  ЧА Аа ША - ГЪРА Аа ЛЯ -  ВЪ - ДУ ШЕ Ее!!!... -

ДО НЕ СЪ ТИ Ии - ЕЁ - ЦЕ Ее ЛО ОЙ!!!... - ВО ОТ - ТЪРУ УД!!!... -

   -  ТЪРУ УД - НО ОО!!!... - НО ОО  -  НА Аа ДО!!!... - Уу ЮТ - Уу - Юю - ТЪ - ТЪ - ТЪ!!!... -

      ЮТ

      P.S

      НА -  НА ЧА ЛА

      Аа -  НАЧАЛА(А)  ВЪ  ТЕБЕ(а)

      ДО -  ДО ОМ

      ОО -  ЛУЧЕНИЕ(О)  БОГА  ВО  ВЪСЕ  МЕ ЕР НО ООСЬ ТИ

      НО -  ЛУЧЕНИЕ(О)  СЪВЕ ЕТ ЛЫХЪ  ДУ УШ(Н)

      УД -  ДУ ША  ТА АМ

    ТЪРУ -  РУКА(РУ) - ТЪВЕ ЕР ДИ(ТЪ) - ИС ТИ НА

      Уу -  ПЪРИ БЪЛИЖЕ ЕНЬ ИЕ(У)  ВЪ  ТЕБЕ(у)

      ЮТ -  ТЪВЕ ЕР ДЬ(Т) ВЪНУ УТ РЬ(Ю)              ТЮ - ЮТ

      ТЮ -  ВЪНЕ(Ю)  ТЪВЕ ЕР ДИ(Т)    ТЮ - ТЮ


Рецензии