so long...

Кажется — Это только вежливая форма Того,
Что уже Почти стало Очевидным...

................. you didn't have any rules,
.................  & now I know what it means,
................. so long, I don't need nobody,
................. so long, have a sense,
................. ever since I loved you...

© Olga Karpilova  «so long...»


Рецензии