Чарiвний мiсяць украiнське

Чвяхкотить ледь кволий дощик,
Щось ворушить далина.
І чарівно мріє човник,
Попід хмари вирина.

Запліта в чарунки Місяць
Хмари, зорі та дощі,
То зриває брами митниць
То ламає меж кущі.

Шлях незнаний попереду,
Та  не може без весла.
Як по бриджам хвильоводу
Досягнути сяйва тла!?

Залягла смиренна тиша.
Дивовижна ніч тьмяна.
Духмяна відкрилась ніша –
Надихаюсь до п’яна!


Рецензии