Мив хтося пляцы
І вот: прошла паска –
І нате вам здрасце!
Мы Сірію в задніцу!
Ібо обманвае.
Выдвінул Трампа
Некіj собака:
Ну, нада гахнуть,
Раз абецалі!
Ібо отравіт
Всю іерархіjку сь.
От у чом пачка
Маслав нажралась.
Да вот ні какі
А ні пуддалі зь:
Все бо ракеты збіты цюкеркамы.
Так от і нас бо
Дэся ув Янаве
Хтося ны внравыв
З вэлькых начальнічк.
А мы на свято
Рас – і а натэ:
Мы ж вам пограем
Прам коло падлыj!
І Заратустры
30 цыбулёк
Смачно внімалі с ціпамы-псамы j.
Мы ны зобачым,
Что лі, дівчаток,
Шо но і прагнуть
Музычку в пастку ш.
І шоб гармонька
Ліпша чуть трохы,
Ох, і загрохалы б
Кодло яновськэ!
Ну, а ля вас тут,
Мілочок святых,
Ось рыпортажыц
Лабора Князя зь.
Свидетельство о публикации №118041409849