Нам на свято наливайте!

"Колядую-колядую,
Самогонку носом чую!
Наливайте по сто грамiв,-
Буде щастя вам i нам!

Колядую-колядую,
Самогонку носом чую,
Ковбасу i сало бачу...
Наливайте,бо заплачу!"


Юмор из "Одноклассников"




I не раз ще наливайте,
З нами пiсню заспiвайте!
Я приiхав не один:
Кум на бричцi-з колядин...


Рецензии