vudzg vni chems pirvel siyvaruls...
am poeziis enit
me isev shegiyvarebdi
netav dabrundes c`lebi...
me gavivlidi kvlav im gzas
dzalzed tkbilsa da mc`ares
tundac mistvis rom amjamad
shen gagixseno cxared...
ara, ar vtiri... "miyvarxar"-
- shentvis churchulebs cremli...
o, siyvarulo, mindixar
shen xar cxovrebis cecxli...
Свидетельство о публикации №118041401017