Памяти Леси Украинки

Її життя було нелегким,
А доля – мандрами блукать.
Та міцний дух, що жив у серці,
Всеж допоміг журбу зламать.

Її талант,як ангел з неба,
Затьмарив світлом все навкруг.
Душа мов зіронька зассяла,
І почався митецький рух.

Так чітко бачити природу
Та морем душу лікувать,
Вона навчилась для народу,
Щоб в творах ліки передать. 
               
Ця жінка, начебто богиня,
Нас кличе Мавкою у ліс
Своїх надій,щоб теплі мрії
У кожнім серці збереглись

Коли твоїй душі погано
І в думках ниє тяжкий біль,
Ти прочитай її старанно
Та повним серцем зрозумій

Криштальні думки, щире серце,
Турбота, ласка і любов
Душа із тіла так і рветься,
Щоб всю її відчути знов!


Рецензии