Ми зустрiнемось з тобою там, де нас нiхто не знаe

Ми зустрінемось з тобою там, де нас ніхто не знає,
де ніхто не прошепоче: "Бачиш – він, а ось – вона..."
Ми зустрінемось таємно і минуле пригадаєм.
Наша зустріч буде – кава: ніжна, запашна, хмільна...

Теплі хрестики із пальців освятять маленький столик.
Ти у дзеркальці поправиш сон волосся, як колись.
І ніхто не знайде миті, аби висварити долю.
Лиш однаково вологі очі наші – мов зрослись.

...Тихий сум штрикне у груди, хоч іще не попрощались.
Зустріч відлетить, мов хмарка, і розсіється, мов дим...
Шкода все ж, що ми з тобою так давно не зустрічались.
Ми розійдемось нарізно... Не упізнані ніким...


Рецензии