De ce nu santem impreuna?

       11.04.2018.
     CHISINAU,(Mold)
De ce nu santem impreuna?
E noapte cu clar de luna,

Sant singur durerea ma curma,
De ce nu santem impreuna?

Ma curma durerea,iubirea nu e,
S-a ascuns undeva departe,

Iar melodia cantata impreuna
S-a stins c-a o stea,e moarta.

De ce nu santem impreuna?
Nui vina mea,nici a ta nu e...

Dar cine stie,cine sa ne spuna,
De ce nu santem impreuna?

E primavara iar,e noapte cu clar de luna,
Mai canta cu jale bartana vioara...

Dar nu mai  santem impreuna...
A cui este vina oare?


Рецензии