29. Песня. Знов прийшла квiтучая весна!
Сонце усміхається привітно
І земля повсюди розцвіла,
Запашним рожево-білим цвітом
І шепоче вітер у садах,
Про любов Творця розповідає
І так гарно у наших краях,
Свою пісню соловей співає!
2
Стежкою весняною пройдусь
І від щастя серденько аж мліє,
На красу Господню надивлюсь,
А душа сміється і радіє!
Дякую, мій Боже, за любов
І за те, що дав благословіння!
Хай лунає пісня Тобі знов
За Твоє чудове все творіння!
//////////ПРОІГРАШ////////////////
3
Все творіння, Господи, Твоє,
Живиться Твоєю добротою
І радіє серденько моє,
Що і я також живу Тобою!
Сповнена земля Твоїх чудес
Та я знаю буде земля нова
І душою лину до небес,
Де буде весна сама чудова!
10.04.18.
Свидетельство о публикации №118041104594
то солнце жизнь дает любя
прогреет души нам и им
и всё вокруг поёт в Любви
иди в Любовь дитя Любви
живи Весной чтоб в Лете быть...Вечном Лете Вечной жизни с нашим Господом
Слава-Блудный Сын 12.04.2018 18:35 Заявить о нарушении
Желаю вам весны теплой и нежной
и купаться в лучах любви Божией!
Ганна Горбатюк 12.04.2018 21:52 Заявить о нарушении