Вiрш к про зелений колiр для внучки

Я пензлик візьму
Та почну чаклувати,
Мачатиму в воду,
Щоб фарби змішати.

Синюю фарбу я
З жовтой мішаю,
А зараз поглянте-
Зелену я маю.

Зелений цей колір,
Улюбленний нами,
Це символ життя,
Що дарують нам мами.

А після зими
Вся Земля оживає,
І килим зелений
На ній проростає.

Зелені дерева,
Зелена травичка,
Від ряски зеленой
зеленая річка.

А жовта кульбабка
В зелених листочках
Зеленую жабку
Ховає, як квочка.

І коник зелений
Стрекоче та скаче,
Від жабки зеленой
Тікає неначе.

Зеленою стала
Планета Земля,
Весной зеленіють
Луки и поля.

Любіть свою землю,
Турбуйтесь, плекайте,
ЇЇ бережить,
Ворогам не віддайте.


Рецензии