К р и м

Безглуздо  вирвана  сторінка –
І  болем сповнена душа.
Бо  Крим  не наша половинка,
В  чужу  країну  вируша.

Сценарій   був  не  зрозумілий :
«Зелені чоловічки»  враз
З’явилися  і дуже  вміло
Господарями  стали  в  нас.

Без  опору, прийдешня влада
Принишкла, оповив дурман.
Мабуть, то дійсно була  зрада!
Ступив  на  рідну  землю  «хан».

Заможний  «хан»  у мріях  здавна
«Кусочок  ласий»  приглядів.
І  ось нарешті  надто вправно
Він  перейшов  до   вдалих  дій.

Здійснилась  мрія  дуже  просто:
Покірно  відійшов  наш  Крим.
«Зігнувся, став  малого  зросту».
Імперія  взяла  «калим».

Історія  колись  відкриє,
Що відбулось  насправді  там.
Шкода, закрита  правди скриня,
Як  довго  ще  чекати  нам?!!!

09.04.2018



Рецензии