I я не все щасливий... Не завжди...
Чи є на світі хтось завжди щасливий?
А щастя... Щастя – пташка полохлива...
Лякається і тіні од біди...
Так тихо, легко ставляться крапки,
а особливо – після слова "щастя"...
Неначе саме так лише і вдасться
те щастя не злякати – по-шеп-ки...
Я не завжди щасливий... І не все...
Та, може, небо я гнівлю даремно,
бо саме в цих рядках є сенс таємний,
який мене до щастя вознесе...
Свидетельство о публикации №118041010888