НО ОО - ША!!!

СИ ЛА -  ДУ Уу ХА!!!...                (ША)

   -  СЪВЕ ЕТ ЛЫ ХЪ   ДУ УШ!!!(НО)...  - ЛУ ЧЕ ЕНИ ИЕ!!!(ОО)... -      (НО ОО)

НО ОО ША!!!...

   -  ВЪСЕ ЕГ ДА Аа!!!...  ПО ОО - СИ Ии ЛА АМ!!!... -

ПО ОО - МЕ Ее РЕ!!!...

   -  ТЪВО ЕГ ОО!!!... -   ВЪ ЗЪ РО ОС ЛЕ ЕНИ ИЯ!!!... -

      ИЯ

      P.S

      ИЯ -  ИС КЪРА(Я)  НИТИ(И) -  СИ ИЯ

     ЕНИ -  ОБ РА ЗА - МО ЗА АИ КА

      ЛЕ -  ЕСТЬ(Е)  ЛЮДИ(Л)

      ОС -  ОС НО ВА

      РО -  ЛУЧЕНИЕ(О)  ЕН ЕР ГИИ(Р)

      ЗЪ -  ПЪРО ЦЕ ЕС СЪ(Ъ)   НА  ЗЕ МЪ ЛЕ(З)

      ВЪ -  ПЪРО ЦЕ ЕС СЪ(Ъ)  ВЕ  ДЕ ЕНЬ ИЕ(В)

      ОО -  ЛУЧЕНИЕ(О)  БОГА  ВО  ВЪСЕ  МЕ ЕР НО ООСЬ ТИ

      ЕГ -  ДЕЙ СЪ ТЪВО(ГЕ)  ОТ  ТУ Уу ДА

    ТЪВО -  ТЪВО РЕ ЕЦ -  ВОЛЯ(ВО)  ТЪВЕ ЕР ДИ(ТЪ)


Рецензии