З радiстю з тобою

Ділитись радістю й журбою
Завжди хотілося з тобою
І залишатися собою
Коли любов наставить зброю
В траві лежати головою
Щоб ти хворіла тільки мною
А я надихаюсь тобою
І берег стрінеться з рікою
І всіх, хто є на полі бою
Коханням щирим заспокою
Усім по келеху з росою
По тілу дотики рукою
Не марно дихати весною
Кохати міцно головою
Як гуркіт пінного прибою
У морі з теплою водою
Хтось мусить впасти після бою
Чи ти, чи я заснем з сльозою
Та поки разом ми з тобою
Торкнемось серцем і щокою


Рецензии