Ти - моя Над1я

Погляд направляю в небеса,
Погляд направляю на Ісуса-
Він є вічна і свята краса,
Переміг ввесь гріх Він і спокуси.

В першу чергу я до Тебе йду-
Ти мій Брат, і Друг, і Викупитель,
Мій Цілитель від усіх недуг
І один-єдиний мій Спаситель.

Помічник мій Ти і Рятівник,
Добрий Пастир мій і всьому стаду.
Увесь відчай, сумнів ввесь мій зник,
Я ступаю за Тобою радо.

Ти - моя Надія і Любов,
Моє Щастя, Світло і Учитель.
Я хвалу складаю знов і знов
Лиш Тобі, Господь Ісус Спаситель.

Я до Тебе кличу, Спасе мій:
По житті веди мене щомиті,
Зрозуміти план мені дай Твій,
Тобі вірно, віддано служити.

Всі проблеми, болі і жалі
Біля ніг Твоїх святих складаю
Й вірю допоможеш Ти мені-
Я надії на людей не маю.

Ти мене, Ісус, не підведеш,
За правицю Ти мене тримаєш.
Твоя сила і любов без меж!
Ти мене до себе пригортаєш.

Хоч нікого поруч із людей,
Та самотньою себе не відчуваю-
Поряд Ти зі мною зАвжди йдеш.
Я люблю Тебе, Господь, й благословляю!


Рецензии