На Великдень 2018 року...

Вам вітання СвятоПасхальне,
Великоднево величальне,
ексклюзивно побажальне:
щоб, як належить, – помолились,
святінням Божим – ізцілились;
щоби сповна Ви розговілись!
Добра Вам, Щастя, Благодаті –
в  Душі, у Серці, в рідній Хаті!
Щоби були – завжди багаті!
Скрізь лунає із Небес,
що Ісус Христос воскрес!!
Ми: Воістину воскрес !!!...

08 квітня 2018 р. 03:30. Покровська церква Хмелова на Сумщині ...


Рецензии