т. и

ти той, що є вогонь
палаєш, насичений киснем
такий безтурботний, несхилений,
завжди закінчуєшся крапкою.
ти той, що є море
безкрає, безмежне, бездонне.
в тобі стільки води,
солоної, спраглої.
органічна пастка,
недоречний пейзаж в моєму фотоальбомі.
ти той, що є рік,
прожитий наче в нестямі.
туман, густий, наче кисіль
і я пливу в тобі,
і дякую, що не потопаю.


Рецензии