Про кохання

                Яка радість – я живу,
                Яка радість – я кохаю,
                Яка радість – сонце знову
                Мене вранці привітає.

                Яка радість – ції очі,
                Яка радість – цілувати,
                Яка радість – наші зорі
                Кожну нічку милувати.

                Яка радість – знову квіти,
                Яка радість – дарувати,
                Яка радість – жити, жити
                Щиро, серцем, покохати.


Рецензии