За море сонечко сiдае
Захід, Північ, Південь, Схід,
Цикл звичайний завершає
Радувати й дивувати світ.
Вода, Земля, Вогонь, Повітря -
Життєво визнані стихії,
Хто з них знаходиться на вістрі,
Тому й підкорюй свої дії.
Ранок чи день, вечір чи ніч
Тебе в життя тут споряджає,
З ними виходиш віч – на – віч,
Нехай вас Бог благословляє.
Зима, Весна, Літо та Осінь
До нас ідуть, як божий дар,
Готують, сіють, ростять, косять,
Бо кожен з них у свій час цар.
Вивчай, трудись в мирі і згоді,
Щедро отримуй, сам давай,
Хоч є всесильною природа
Та ти в ній прихисток шукай.
Твоя четвірка скрізь в нагоді:
Зір і Слух та Нюх і Смак
Щоб не потрапити в пригоду
Сам обирай природний такт.
За море сонечко зайшло,
У серце - радість, в душу - спокій,
Щоби щасливо всім жилось
Хай скрізь панують Правда й Совість.
_____________________________________
*Закат на море. Холст, Масло. Картина
Маши Борисенко, 10 лет. Фото автора.
05.04. 2018 р., Київ.
Свидетельство о публикации №118040505302