Иероглиф мелодии любви. Пер. с укр. яз
http://www.stihi.ru/2018/03/29/8271
Светлана Пирогова
Ієрогліфом дивним вплітався вечір...
Цілували теплі долоні...
Розсипались пазли п*янкої предтечі
І складались не по сезону.
А серця роздягали легкі флюїди,
Чарувала ніжністю ліра.
І любові, і ласк росла піраміда,
Аж під шкірою кров тремтіла.
Орхідеї білі з корінням в повітрі
З ієрогліфом в мить змішались.
І не дивлячись в ноти, що на пюпітрі,
Мелодійно двоє кохались.
**
Иероглифом дивным вплетается тьма
Целовались ладони тёплые.
И рассыпались пазлы в предчувствьи хмельном
И слагались небрежно стеклами.
А сердца раздавали флюиды легко,
Чаровала нежностью лира.
И любОви, и ласки росла пирамида,
Что под кожею кровь стремилась.
Орхидей белых запах корнями своими
Иероглифом переплетались.
И не глядя, что в нотах написано было
Мелодично двое влюблялись.
Свидетельство о публикации №118040309437