Що робиш в Тiндерi, тiнейджер?

Іванці Урді

Що робиш в Тіндері, тінейджер?
Не розпорошуй там любов.
Довіра - то тендітний бейджик,
Загубиш - не нагуглиш знов.
Фейсбук та твітер нам увагу
По чайній ложці продають,
Мов два відділення сільмагу -
Примножують безсилу лють.

Ти тричі правий - люди люблять
'дин 'дного зовсім не "за щось".
Як танці у сільському клюбі,
То ні до чого хмарочос.
Як не готовий довго бігти,
То плин думок своїх спини.
Як закороткі в тебе нігті,
То не допустять до спини.


Рецензии