Життя життя

               



                Мені не спиться, уже друга ночі.
                Пишу рядки, та не здвигне рука,
                Шукаю риму для цього рядка
                І тру свої почервонілі очі.

                Знайшов кохання там, де не чекав.
                Це я збагнув у ті травневі дні,
                Коли залишилися ми на мить одні,
                Хоча надію знову не плекав.

                Але сумління. Так проходить ніч.
                І ці рядки, моя душевна сповідь,
                Що очищають – як весняна повінь
                Тягар років скидає в мене з пліч.



                11.03.15


Рецензии