Музыка молчания

Музыка
Молчания,
Не надо
Слов,
И тайны
Знания
Первооснов.
Уходит
Всем ненужная
Уже зима.
На смену ей
Натужная
Бредёт
Весна
Сама.
Молчит,
Она простужена,
Не спит,
Ей не до сна.
2 апреля 2018 года.


Рецензии