19. Водоспади
Зависає водоспадів вир,
З двох сторін крізь молоду листву
Пломеніють грізні очі гір.
Я до тебе цілий день пливу
Через сонця золотаву шир,
Я до тебе цілу ніч пливу
Через тіні мерехтливих зір.
Не змовкає лютня у руках,
Попливли мелодіями дні.
Не змовкає лютня у руках,
Не згасає серце у вогні.
Не знайду в твою країну шлях -
Видно, він заказаний мені.
Не знайду в твою країну шлях,
Та знайдуть тебе мої пісні.
Вересень 1995
Свидетельство о публикации №118040201097
Игра сямисена
Радует многих.
***
С уважением)))
Лейба Тигров 08.11.2023 20:23 Заявить о нарушении