2. Дорога
Гарно влітку брести
І з суріпки вінок
По дорозі сплести.
Дві маленькі хатинки
На кручі висять,
Золоті порошинки
В повітрі тремтять.
Цілий вік у дорозі -
Мов хвиля морська!
Не спинюсь на порозі,
Бо доля втіка.
Липень 1995
Свидетельство о публикации №118040201044
тонкая образность стихов))
С уважением, Раиса.
Рудская Раиса Терентьевна 15.05.2018 11:07 Заявить о нарушении