Вх д в русалим

      Вхід в Єрусалим


я не говорю
Любов говорить


«Осанна!!
Цар Ізраїлів!!» –
від прямих слів загоряються...


любов плавить гори
цільні діти і
окликаються


в камінні стогін
і осляті ікається


Рецензии